Vélemény: Elite Date

Name: Vélemény Elite Date

Description: A társkereső oldalak összehasonlítása és véleményeitek

Operating System: web aplikációk

Application Category: társkereső

  • Elite Date

Summary

Overall
5

Pros

  • A magyar társkereső teszt nyertese
  • Csak valódi felhasználók, akik komoly párkapcsolatot keresnek
  • Minden profil legalább 2 fotóval rendelkezik
  • Nincsennek reklámok
  • Egyszerű keresési mód
  • 100% -os adatvédelem – szigorú adatvédelmi irányelvek
  • A profilok nyilvánosan nem jelennek meg

Cons

  •  Nincs iOS-alkalmazás

 

ELITE Date a megfelelő hely a szerelem megtalálásához. Az ELITE Date már évek óta működik Szlovákiában és a Cseh Köztársaságban is. Ez a leggyakoribb választás azok számára, akik komoly párkapcsolatot keresnek. A regisztráció ingyenes. Minden profil kontrolálva van, ezért az Elte Date -n csak valós felhasználók vannak.

HOGYAN MŰKÖDIK AZ ELIT DATE?

A Regisztráció egyszerű és gyors. Töltsd ki az alapvető információkat magadról, és kezd el áttekinteni a többi felhasználó profiljait. Hatalmas plusz a személyiségi kérdőív, amelyet kitölthetel a regisztráció során. A kitöltött személyiségi kérdőívnek köszönhetően gyorsabban találhatsz partnert magadnak.

FELHASZNÁLÓK

A férfiak és a nők száma kiegyensúlyozott. Az összes profilt manuálisan ellenőrizzük. Az Elite Date -n csak valódi emberek találhatóak. Minden profil legalább két fotóval rendelkeznek.
A felhasználókat az általad megadott feltételek szerint választhatod ki. Az életkoron vagy a lakóhelyen kívül a partnereket kikeresheted, hogy a felhasználó dohányzó / vagy nem dohányzó, van-e gyereke vagy sem. A szűrőnek köszönhetően pontosan megtalálhatod az életed partnerét.

A keresés és a felhasználói felület nagyon egyszerű. Ha még soha nem voltál online társkereső oldalon, az Elite Date -n nagyon gyorsan orientálódol.

A profilok megtekintésekor nagy méretű fényképeket láthatol az egyes felhasználók nevével és életkorával. Amikor a fiókokra kattintol, egy teljes profil jelenik meg az összes fényképpel, alapvető felhasználói információkkal, a hobbijaikkal, érdeklődési körökkel kapcsolatos információkkal és azzal, hogy mi a fontos a felhasználó számára egy hosszú távú kapcsolatban.
Egy külön lapon láthatod az újonnan regisztrált felhasználókat. Az “Érdeklődtek irántam” részben a rendszer megmutatja, hogy melyik felhasználók nézték meg a profilodat. A jól kitöltött profilnak köszönhetően látni fogod a javasolt felhasználókat is, akik megfelelőek lehetnek számodra.

A REGISZRÁCIÓ ÁRA

A regisztráció ingyenes. Így regisztrálhatsz, megtekintheted a profilokat, és eldöntheted, hogy mennyire vagy elégedett az ELITE Date -tel . A regisztráció egyszerű, és az alapvető információk mellett az adataidat is hozzáadhatod profilodhoz, amelyeknek köszönhetően a társkereső rendszer a számodra megfelelő partnereket fogja ajánlani.

Ha szeretnéd kihasználni az összes társkereső szolgáltatást, aktiváld a prémium tagságot. A prémium tagságnak köszönhetően tisztán láthatod a felhasználók fényképeit, és levelezhetsz is velük.
A társkereső díjak garantálják, hogy az ELITE Date webhelyén csak olyan felhasználókat találsz, akik valóban komoly kapcsolatot szeretnének létesíteni. Más társkereső oldalakkal ellentétben az ELITE Date magától nem újítja meg automatikusan tagságodat, így nem kell aggódnod, hogy a te jóváhagyásod nélkül pénzt vonnak le hitelkártyádról, ami más fizetett társkereső oldalak esetében lehetséges.

PÁROK, AKIK A TÁRSKERESŐ OLDALON TALÁLTÁK MEG SZERELMÜKET

Az ELITE Date -nek köszönhetően sok ember már megtalálta a lelki társát. Olvasd el az ELITE Date társkeresők történeteit a Tanácsadás szakaszban – Önök írták nekünk